O nama - Tennis Academy Milas

Ukratko

Naša akademija je osnovana sa misijom da optimalno razvija profesionalne tenisere i teniserke jedinstvenim programom koji je usmeren na igračev fizički, taktički, tehnički i mentalni razvoj.

  • Stručni tim
  • Zatvoreni i otvoreni teniski tereni
  • Apartmani za smeštaj igrača
Kontakt Kontakt

Utisci

Tokom vremena provedenog na akademiji moja ćerka pored toga što je unapredila svoju igru upoznala je i puno vršnaka sa kojima je delila svoja interesovanja.

Na akademijij sam imao priliku da radim sa odličnim trenerima koji su na terenu učinili da dam sve od sebe, a van njega da se ovde osećam kao deo kolektiva.

Šest meseci sam na akademiji kao preatilac svoje ćerke, kao veliku prednost akademije vidm to što su sve aktivnosti koje se tiču tenisa, škole i ishrane na jednom mestu. Tim trenera i osoblja koje radi na akademiji je izuzetno stručno i posvećenom svakom igraču.

Budući šampioni

Jovana Grujić

video

O akademiji

Stručni tim naše akademije

se sastoji od teniskih i kondicionih trenera, fizioterapeuta, joga instruktora, psihologa i nutricioniste. Njihova posvećenost i kvalitet rada garantuju igračima ostvarivanje maksimalnih rezultata.

Kompleks akademije

obuhvata zatvorene i otvorene teniske terene, centar za oporavak (fizioterapija i krioterapija), dve teretane sa svlačionicama, prostore za videoanalizu i odmor, kao i apartmane za smeštaj igrača.

Apartmani za smeštaj igrača

su komforni i funkcionalni. Svi se sastoje od spavaće sobe, dnevne sobe i kupatila, a opremljeni su grejanjem i klima uređajima, televizorom i internet vezom. Ishrana igrača je obezbeđena i servira se u kompleksu akademije.